Kávézzunk együtt | Bemutatkozunk
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bemutatkozunk

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk

Szeretettel köszöntünk weboldalunkon, örülünk, hogy itt vagy!

Társkereső Irodánkban, a Duals Társkeresőben több, mint 10 éve foglalkozunk főként diplomás, értelmiségi, komoly párkapcsolatra vágyó társkeresőkkel. Az elmúlt években már több ezer egyedülállónak segítettünk különféle szolgáltatások keretében a párválasztásban és a szerelemre találásban.

Duals Társkereső – ITT MÉG TÖBBET MEGTUDHATSZ RÓLUNK!

KÁVÉZZUNK EGYÜTT egy ismerkedési felület!

Egyedi megbízás alapján, pontos elképzelések és szempontok szerint keresünk társat kiemelt ügyfeleinknek, akik nem érik be akármilyen párkapcsolattal!

q

Ügyfeleink elkötelezettek, s az alábbi értékrend mentén ismerkednének:

Egy életre terveznek a valóban megfelelő, személyiségükhöz leginkább illő társsal!

Vágynak a magánéleti harmóniára, s hajlandóak tenni is azért, hogy mindezt megvalósítsák

Hisznek a szerelemben, de nem hisznek az online, személytelen ismerkedésben.

Vannak elképzeléseik arról, milyen típusú társsal élhetnének tökéletes egységben. Ugyanakkor azt a pluszt is kitartóan keresik, ami miatt érdemes minden nap elsőként Kedvesük arcát megpillantani.

UGYE MÁR MOST SIKERÜLT FELCSIGÁZNUNK?…. VAJON MIKOR TALÁLKOZTÁL UTOLJÁRA HASONLÓAN GONDOLKODÓ, GYÖNYÖRŰ, INTELLIGENS, VONZÓ NŐVEL AVAGY LEGALÁBB ENNYIRE
MEGBÍZHATÓ, CSALÁDCENTRIKUS, IZGALMAS FÉRFIVAL?…