Kávézzunk együtt | Bemutatkozunk
15236
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15236,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Bemutatkozunk

Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk

Szeretettel köszöntünk weboldalunkon, örülünk, hogy itt vagy!

Társkereső Irodánkban, a Duals Társkeresőben több, mint 10 éve foglalkozunk főként diplomás, értelmiségi, komoly párkapcsolatra vágyó társkeresőkkel. Az elmúlt években már több ezer egyedülállónak segítettünk különféle szolgáltatások keretében a párválasztásban és a szerelemre találásban.

Duals Társkereső – ITT MÉG TÖBBET MEGTUDHATSZ RÓLUNK!

KÁVÉZZUNK EGYÜTT egy ismerkedési felület!

Egyedi megbízás alapján, pontos elképzelések és szempontok szerint keresünk társat kiemelt ügyfeleinknek, akik nem érik be akármilyen párkapcsolattal!

q

Ügyfeleink elkötelezettek, s az alábbi értékrend mentén ismerkednének:

Egy életre terveznek a valóban megfelelő, személyiségükhöz leginkább illő társsal!

Vágynak a magánéleti harmóniára, s hajlandóak tenni is azért, hogy mindezt megvalósítsák

Hisznek a szerelemben, de nem hisznek az online, személytelen ismerkedésben.

Vannak elképzeléseik arról, milyen típusú nővel élhetnének tökéletes egységben. Ugyanakkor azt a pluszt is kitartóan keresik, ami miatt érdemes minden nap elsőként Kedvesük arcát megpillantani.

UGYE MÁR MOST SIKERÜLT FELCSIGÁZNUNK?…. VAJON MIKOR TALÁLKOZTÁL UTOLJÁRA HASONLÓAN GONDOLKODÓ, MEGBÍZHATÓ, CSALÁDCENTRIKUS FÉRFIVAL?…