Kávézzunk együtt | Blanka adatlapja
16112
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16112,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Blanka adatlapja

Blanka dekoratív, stílusos, intelligens nő.

Rövid bemutatkozás

Finom, nőies jelenség, szeret öltözködni, minden apró mozzanattal, kiegészítővel hatni. Mindemellett házias is. Szokott a konyhában csak úgy kísérletezni, s gyakran látja vendégül családját, barátait.

Megbízható, barátságos és segítőkész, valamint romantikus, érzékeny típus. Megérintik mások problémái, jó beleérző képességgel rendelkezik. Kedveli a spontán dolgokat, nyitott az újdonságok iránt. Saját vállalkozásában dolgozik, kötetlen munkaidőben, így bőven van szabadideje is. Ilyenkor szeret koncertekre, kiállításokra, színházba, moziba járni, új éttermeket felfedezni. Nagy utazó. Vallja, hogy itthon is meseszép helyszíneken lehet barangolni, de emellett kedveli a tengerpartokat és a vadregényes, egzotikus kalandokat is. Rendszeresen sportol, híve az egészségtudatosságnak. Nagy kedvvel próbál ki új dolgokat, legutóbb a golfozásba szeretett bele, melyet azóta is szorgalmasan tanul.

 

A párkapcsolatban, melyet keres, a kölcsönösen jól működő kémia mellett elsősorban intellektuális kapcsolódásra vágyik. Hisz a szerelemben és abban, hogy két ember kortól függetlenül is képes egymást boldoggá tenni. Tud alkalmazkodni, ha arról van szó, egy férfit emelni, s stabil érzelmi hátteret képezni.

 

Blanka a Férfinak, akit keres, megbízhatóságot, nőiességet, gondoskodást, kedvességet, közvetlenséget és színes, érdekes mindennapokat tudna nyújtani.

 

Akivel Blanka szívesen kávézna:

Blanka 49 és 65 év közötti, legalább 175 cm magas, intellektuális beállítottságú, ápolt megjelenésű, igényes férfival ismerkedne, aki aktív életet él, megbízható és alapvetően hűséges jellem.

Társként és nőként egy hozzá hasonlóan társaság-és utazáskedvelő, megnyerő modorú, tájékozott, harmonikus kisugárzású férfi mellett tudna igazán kiteljesedni.

Felhívjuk figyelmed, hogy a kép csupán illusztráció, a név pedig álnév az anonimitás érdekében. Kérjük, a leírtak alapján dönts és csak ezután küldd el jelentkezésed!

Legfőbb jellemzők

Megbízható, barátságos és segítőkész, valamint romantikus, érzékeny típus.

JELENTKEZZ TELJESEN KÖTELEZETTSÉG MENTESEN!

Feltöltés dátum