Kávézzunk együtt | Dávid adatlapja
16071
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16071,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Dávid adatlapja

Mély vágya egy nyugodt, tartalmas, őszinte érzelmeken alapuló párkapcsolatban elköteleződni.

Rövid bemutatkozás

Dávid igényes, magabiztos, sármos, vonzó férfi. Komoly gondolkodású, megbízható, a klasszikus férfi-női szerepeket pártoló, udvarias, megnyerő modorú személyiség. Vállalkozásai sikerét szorgalmának, dinamizmusának, kitartásának és pontosságának köszönheti. Sokat dolgozott mindazért, amit elért, s mostanra látja elérkezettnek az időt a családalapításra, s egy harmonikus, kiegyensúlyozott magánélet kialakítására. A családot, az összetartást és az összetartozás érzését pótolhatatlan értéknek tekinti.

Ápolja emberi kapcsolatait, ezen a téren is, mint általában mindenben minőségre törekszik. Segítőkész, lojális, empatikus ember. Szívesen vesz részt karitatív kezdeményezésekben, örömmel tölti el, ha mindabból, amit sikerrel elért, másoknak is javíthat életkörülményein, lehetőségein.

Nagy kultúrarajongó. Kedveli a komolyzenét, egy-egy különlegesebb koncertélmény kedvéért a világ bármely pontjára szívesen elutazik. Egyébként is nyitott más kultúrák megismerésére, Spanyolország, Olaszország és az USA nem csupán üzleti útjai helyeszínei, ezekre a helyekre egyébként is szívesen és rendszeresen utazik.

Aktív, tempós életet él, otthonát éppen ezért a természet közelében rendezte be. Kedveli a vidéki létet, a csend és a nyugalom tölti fel igazán. Szabadidejében gyakran vesz részt társasági eseményeken, jártas a gasztronómiában és a borászatban. Intelligens, céltudatos, határozott, komoly gondolkodású férfi.

 

Akivel Dávid szívesen kávézna:

 

Dávid 25 és 35 év közötti, legfeljebb 170 cm magas, intelligens, ápolt, csinos, életvidám társát keresi egy gyermektelen, magabiztos, mégis a klasszikus női szerepeket is felvállaló, megbízható hölgy személyében.

Családalapítási céllal ismerkedne, szeretne házasodni, s végleg megállapodni.

Egy nőben mindenekelőtt a kisugárzása, kifinomultsága, intellektusa és bájos mosolya tudja igazán megfogni. A természetesség, az összhang és a harmónia, ami igazán vonzó számára. Leendő párjával szeretne meghitt pillanatokat, érzelmi biztonságot, őszinteséget és elfogadást megélni. Ideális társa diplomás, megbízható, tervekkel, célokkal rendelkező, a gyermekvállalásra is nyitott, dekoratív hölgy lehet.

Felhívjuk figyelmed, hogy a kép csupán illusztráció, a név pedig álnév az anonimitás érdekében. Kérjük, a leírtak alapján dönts és csak ezután küldd el jelentkezésed!

Legfőbb jellemzők

Segítőkész, lojális és empatikus férfi.

Jelentkezz teljes kötelezettség mentesen!

Feltöltés dátum