Kávézzunk együtt | Miklós adatlapja
15977
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15977,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Miklós adatlapja

A nőben akit keres, szeretne egy széles látókörű, tájékozott embert megismerni.

Rövid bemutatkozás

Miklós 52 éves, 182 cm magas, több diplomás, stílusos, vonzó megjelenésű, jóképű, sikeres férfi. Szerető értelmiségi családban nőtt fel azzal az előnnyel, hogy gyermekkorában a mély és tiszta szeretet mellett az alapvető emberi értékek és nagy tudás vette körül. Később – részben ennek is köszönhetően – sikeres tanulmányokat folytatott magyar és külföldi egyetemeken. Pályafutását mindig is a sikerorientáltság és a tudásvágy jellemezte. Számos magyar és külföldi vállalkozásban szerzett munkatapasztalatot, majd lett azok meghatározó munkatársa, vezetője. Sikerének záloga mindenekelőtt a tehetség, s az ehhez társuló alázat, valamint a gyakorlati tapasztalatok és az elméleti tudás egyedi, sajátos, nagy műveltségen és széles látókörön keresztül történő ötvözése. Szabadidejében aktívan és rendszeresen sportol, és gyermekével is sok időt tölt, minőségi programokkal és őszinte beszélgetésekkel. Sokat és szívesen utazik. Mivel több nyelven beszél tulajdonképpen bárhol otthonosan érzi magát, jellemző rá egyfajta kozmopolita szemlélet. Konzervatív értékrend szerint élő, igényes, sármos férfi.

Miklós magánéletében több hosszú kapcsolata volt. Ezekben volt olyan, amikor a tökéletes harmónia uralkodott és voltak nehézzé váló időszakok. Megtapasztalta az örömöt és a bánatot, az egyenrangú és az alá-fölé rendelt viszonyokat. A jövőben szeretne új családot alapítani, ahol minden eddigi tapasztalatával azon lenne, hogy párjával és születendő gyermekével egy egyenrangú kapcsolatban boldogan és tartalmasan éljenek

 

Akivel Miklós szívesen kávézna:

 

30 és 40 év közötti, karcsú, normál alkatú, legalább 160 cm magas, csinos, diplomás, művelt, nyelveket beszélő, intelligens hölgy társaságára vágyik. Mivel szeretne gyermeket, elsődleges szempontja, hogy párja is vágyjon a családalapításra. Ha lehet, éppen ez okból kifolyólag, elsősorban gyermektelen hölggyel ismerkedne, ám ha úgy alakul, hogy a hölgynek, aki igazán felkelti érdeklődését már van egy gyermeke, nem lesz számára akadály a további ismerkedésben.

A nőben, akit keres szeretne egy hozzá hasonlóan széles látókörű, tájékozott embert megismerni, aki nyomon követi a világ eseményeit, szeret utazni, s a mindennapokban megbízható, hűséges, érzékeny, gondoskodó társa tudna lenni.

Legfőbb jellemzők

Több diplomás, sítlusos, vonzó megjelenésű, sikerorientált 52 éves férfi

Feltöltés dátum