Kávézzunk együtt | Nóra adatlapja
16065
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16065,ajax_updown,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Nóra adatlapja

Mély vágya egy nyugodt, tartalmas, őszinte érzelmeken alapuló párkapcsolatban elköteleződni.

Rövid bemutatkozás

Nóra dekoratív, csinos, intelligens, életvidám, elragadó nő. Érzelmekkel teli, megbízható, finom, gyöngéd személyiség. Hisz a klasszikus férfi-női szerepekben, ugyanakkor modern nőnek gondolja magát.

Nyitott az újdonságokra, kedveli a társasági életet, kellemes beszélgetőpartner és odaadó, szeretetét, érzelmeit őszintén felvállaló társ. Munkájában megtalálta a kreativitást és a kihívásokat, melyek mindig is inspirálták. Mindez sikeressé tette, talán ennek is köszönhető kiegyensúlyozott, harmonikus kisugárzása, ám a legfőbb örömforrást mégis családja, barátai jelentik számára.

Nyugodt, szabad életet él, elegendő idővel a pihentető, töltekezésre alkalmas elfoglaltságokra. Szívesen jár színházba, koncertekre, érdekli a gasztronómia, sokat kirándul, utazik, nyitott új tájak, kultúrák megismerésére. Bár élvezi a főváros nyüzsgését, lüktetését, épp így igényli a természet békés csendjét is.

Újabban golfozik, amit nem pusztán sportnak tekint, de a lehető legjobb kikapcsolódási formának is. Sokoldalú, humoros, szenvedélyes, temperamentumos nő. Megjelenése stílusos, igényes, s ez igaz otthonára, környezetére is. A párkapcsolat számára a jóban-rosszban együtt gondolatát jelenti, s olyan társra vágyik, akivel a körülményektől függetlenül minden pillanat öröm, s boldogság Vele reggelente felébredni.

 

Akivel Nóra szívesen kávézna:

 

Nóra 49 és 60 év közötti, legalább 173 cm magas, intelligens, magabiztos, kiegyensúlyozott társát keresi. Aktív életvitelű, humoros, könnyed, mégis megbízható, társaságkedvelő, nyitott, határozott, kissé vagány férfi társaságára vágyik.

Szeretné, ha leendő párjával emelni, inspirálni, erősíteni tudnák egymást. Egyfajta szövetségest keres jelenlegi harmonikus életviteléhez egy kommunikatív, az üzleti életben és a világ dolgaiban is jártas, tájékozott, érzelmi intelligenciával is rendelkező, udvarias, kedves, igényes férfi személyében.

Felhívjuk figyelmed, hogy a kép csupán illusztráció, a név pedig álnév az anonimitás érdekében. Kérjük, a leírtak alapján dönts és csak ezután küldd el jelentkezésed!

Legfőbb jellemzők

Nyitott az újdonságokra, érzemeit őszintén felvállaló társ. Kiegyensúlyozott és harmonikus.

JELENTKEZZ TELJESEN KÖTELEZETTSÉG MENTESEN!

Feltöltés dátum